Woning direct verkopen - Snel een goede én eerlijke prijs voor uw woning

Uw voordelen op een rij en onze werkwijze

Geen kleine lettertjes

Wij hebben geen kleine lettertjes of ‘verborgen addertjes onder het gras’. Communicatie, transacties en afwikkeling zijn volledig transparant.

Snel geregeld

De volledige transactie van bezichtiging tot betaling kan snel rond zijn. “Verkoop uw woning in één dag” is onrealistisch, maar we zijn wel zeer snel om alles tot in de puntjes voor u te regelen.

Direct een bod op uw huis

Zodra we uw aanvraag ontvangen hebben nemen wij binnen 24 uur contact op. Hierna volgt een afspraak zodat wij weten wat we van u kopen. Vervolgens ontvangt u van ons binnen 24 uur een realistisch bod voor uw woning, waarbij u wel rekening moet houden dat ons bod lager zal zijn dan wanneer u de woning via de reguliere markt verkoopt.

Geen overbodige kosten

Door uw woning aan ons te verkopen spaart u niet alleen "duizenden euro"s "makelaarskosten uit, maar ook lastige zaken rondom de verkoop van een woning. U heeft namelijk niets te maken met kijkdagen en hoeft uw woning ook niet gereed te maken voor kijkers. Wij komen uiteraard wel bij u langs, maar daarvoor hoeft u zelfs niet op te ruimen!

Eerlijke prijs

Van ons kunt u een realistisch bod verwachten op uw woning. Bent u het niet eens met ons bod? Dan zit u nergens aan vast. Onze bieding is voor u geheel gratis.

Eventueel blijven wonen

U hoeft het huis niet direct op te leveren na de aankoop als u het vervolgens van ons huurt. Vanzelfsprekend is in overleg veel mogelijk.

Natuurlijk via de notaris maar geen notariskosten voor u

Vanzelfsprekend verloopt de overdracht via de notaris. De notariskosten nemen wij echter voor onze rekening. U ontvangt de vooraf overeengekomen prijs.

Alles geregeld

Wij regelen alles omtrent de aankoop van uw woning. U hebt bij ons één aanspreekpunt die volledig bevoegd is om alle beslissingen te nemen.

Snelle financiële afwikkeling

Bij ons hoeft u niet te wachten op uw geld. Zodra de notariële overdracht plaats vindt is er betaald. Kosteloos kunnen wij u ook een aanbetaling doen via een te storten waarborgsom of het stellen van een bankgarantie bij de notaris.

Interesse of vragen? Neem dan direct op. Bel 015-3107200 of mail naar info@bnmak.nl