"Enthousiasme, inzet, deskundigheid en kwaliteit" is het motto waarmee Hillers Woningmakelaars en Taxateurs  jarenlang haar kantoor heeft gehad in Nootdorp. Medio 2019 zijn wij zowel van naam als adres verandert. 

De huisstijl van ons dynamische kantoor zal u meteen opvallen; fraaie moderne verkoopborden en verwijsborden. Kopers en verkopers kunnen niet om Hillers Woningmakelaars en Taxateurs heen. Opvallend in het kantoor is het open karakter; geen balie, een mooie fotopresentatie, de deur staat altijd open, de koffie staat altijd klaar en de makelaars stappen graag even naar buiten voor een praatje. "Dat is mede onze kracht". We zijn laagdrempelig en hebben een open oor en oog voor de wensen van onze klanten.

Verstand van zaken

Voor het behartigen van uw zaken bent u zichtbaar bij Hillers Woningmakelaars en Taxateurs aan het goede adres. Hillers Woningmakelaars en Taxateurs heeft een mooi aanbod van woningen. Natuurlijk zijn we gecertificeerd en maken we gebruik van de bekende, landelijke websites en onze eigen functionele website. Klantgericht werken met optimale service is ons uitgangspunt. Mensen zijn mensen en geen nummers.

Optimaal beschikbaar

Juist ook buiten de geijkte kantoortijden zijn we beschikbaar en ook op de zaterdagen kunt u met ons afspreken op kantoor.
Dat is binnen de makelaardij uniek, maar voor ons is dat logisch. Onze optimistische kijk op de woningmarkt, waarbij de klant koning is blijkt succesvol. Niets is ons teveel! Wij zijn er ook voor taxaties, huur- en verhuur, financieel advies, hulp bij aankoop, bouwkundige keuringen, energiecertificaten en verzekeringen. Onze ruime ervaring en ons breed netwerk aan deskundigen en adviseurs staan garant voor kwaliteit én succes.