Zekerheid in taxeren voor een hele scherpe taxatieprijs en binnen enkele werkdagen gereed!

U staat voor een belangrijke financiële beslissing? U wilt uw woning verkopen, verbouwen of de waarde weten voor een hypotheekaanvraag, oversluiten van uw hypotheek of voor de belasting? Daarvoor gaat u naar de bank of een hypotheekadviseur. Nadat eerst de hypotheekvorm is gekozen, heeft u meestal ook nog een taxatierapport nodig. Uw bank of hypotheekadviseur regelt voor u de taxateur. Wel zo makkelijk toch?

Eigenlijk niet! U betaalt namelijk de taxateur en heeft daarmee dan ook het recht zelf een taxateur te kiezen! Kiest u voor uw taxatieopdracht een Register-Taxateur (RT) van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), dan weet u zeker dat u zaken doet met een specialist én bent u bij ons aan het goede adres. Onze twee Register-Taxateurs voldoen aan de eisen met betrekking tot vakbekwaamheid, houden hun vakkennis op peil, werken conform de gedrags- en beroepsregels en onderwerpen zich aan het tuchtrecht. Alle gecertificeerde register-taxateurs in Nederland vindt u in het register van het NRVT.

Wij mogen taxeren in de volgende plaatsen: Werkgebied regio 22: Westland, Delft, Maassluis, Midden-Delfland. Regio 23: 's-Gravenhage (Den Haag), Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar. Regio 24: Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, regio 39: Leiden, Katwijk, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude. Regio 46: Rotterdam, Schiedam, Overschie, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen en Krimpen aan den IJssel.

Alle aanvragen worden direct doorgezet naar onze taxateurs, die de taxatie gaan uitvoeren. Indien u de gegevens hiernaast invult neemt de taxateur dezelfde dag nog contact met u op voor het maken van een afspraak. Aanvragen gedaan na 17:00 worden de volgende dag direct in behandeling genomen.

Direct een NWWI-taxatie aanvragen?

Of bel direct naar 015 - 310 7200 om voor een zeer concurrerende prijs ons de taxatie uit te laten voeren.