Ons kantoor

Goedendag! Mijn naam is Jorg van den Nieuwendijk. Sinds 2012, met veel plezier, actief als makelaar/taxateur onroerende zaken en sinds 2021 eigenaar van Hillers woningmakelaars & taxateurs.

Mijn specialisme ligt voornamelijk in het waarderen en taxeren van bestaande woningen! Inmiddels heb ik in de afgelopen 10 jaar ruim 1500 taxaties uitgevoerd, 3 nieuwe modelrapporten meegemaakt en de daarbij horende permanente educatie succesvol afgerond!

De verkoop- en aankoopbegeleidingen kan ik goed combineren met mijn kennis behorende bij een register-taxateur. De koopmansgeest zit namelijk in mijn familie en ik heb dan ook alle nodige kennis om een goede verkoop- of aankoop te bewerkstelligen. Tot dusver in mijn carrière heb ik ruim 100 woningen succesvol verkocht en ruim 50 woningen aangekocht. Naast mijn actieve leven als makelaar/taxateur ben ik ook nog vader van een zoon, liefhebbende echtgenoot van mijn vrouw en trouwe vriend van mijn viervoeter Loki!

Loki (saarlooswolfhond): Bewaker van kantoor, mascotte en altijd in voor een knuffel om de stress van het dagelijkse leven tegen te gaan!
Neem met ons contact op!

Hillers Makelaars & Taxateurs maakt het mogelijk! Neem contact op