Belangrijke beslissingen bij het kopen van een woning

Het kopen van een woning is een hele belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. Hillers Woningmakelaars en Taxateurs is betrokken, denkt met u mee en geeft een passend totaaladvies indien u onze hulp wenst. Wij bieden u een volledige aankoopbegeleiding van bezichtiging tot koop voor de vaste prijs van slechts € 995,- incl. B.T.W.

Van woonwens naar concreet woningaanbod

U heeft een wensenlijst waar uw nieuwe woning aan moet voldoen. Komt dit ook overeen met uw financiële mogelijkheden? Hillers Woningmakelaars en Taxateurs kan op uw verzoek toetsen of uw wensen en mogelijkheden met elkaar overstemmen.

Op het moment dat u een keuze heeft gemaakt door zelf al één of twee keer de woning bezichtigd te hebben en het voelt nog steeds goed aan dan schakelt u Hillers Woningmakelaars en Taxateurs in en maken wij samen met u een afspraak voor de volgende uitgebreide bezichtiging.

Van bezichtiging naar eindoordeel

Terwijl u checkt of de woning nog aan uw wensen voldoet, kijken wij verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Soms kan de aankoopmakelaar/taxateur van Hillers Woningmakelaars en Taxateurs u adviseren een bouwkundige keuring uit te laten voeren voor de extra zekerheid. Als dit de woning van uw dromen is, dan graaft Hillers Woningmakelaars en Taxateurs nog veel dieper. Hoe zit het met de bestemmingsplannen, het energielabel, de milieuaspecten etc...? Hillers Woningmakelaars en Taxateurs weet als "allrounder" deze gegevens snel boven water te krijgen. Daarnaast informeren wij u over het te volgen biedingsproces.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Nu is het zaak de juiste biedingstrategie en het beste openingsbod te bepalen. Hillers Woningmakelaars en Taxateurs kan u daarin objectief adviseren, dus bijstaan zonder ook maar enige emotie. Met een schat aan ervaring, hulp van onze database, maar vooral met koopmansgeest weet Hillers Woningmakelaars en Taxateurs in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt om tot een zo'n laag mogelijke koopsom te komen. Ons doel is uiteindelijk om onder de marktwaarde voor u te kunnen aankopen!

Gefeliciteerd! Uw eindbod is geaccepteerd, de koopovereenkomst kan opgemaakt en getekend worden. Maar niet voordat Hillers Woningmakelaars en Taxateurs die grondig heeft doorgenomen; de lijst met zaken die de verkoper achterlaat wordt geaccordeerd, de ontbindende voorwaarden zijn gecheckt en een eventueel financieringsvoorbehoud kan in deze tijd zeker niet ontbreken. U heeft nog drie (werk)dagen bedenktijd, maar dan is het zover!

Indien u een opdracht tot aankoopbegeleiding aan Hillers Woningmakelaars en Taxateurs toevertrouwd of verdere informatie wenst, vul dan nevenstaand formulier in.