Belangrijke beslissingen bij het kopen van een woning

Het kopen van een woning is een hele belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. Hillers Woningmakelaars en Taxateurs is betrokken, denkt met u mee en geeft u een zo'n juist mogelijk totaaladvies. Wij bieden een volledige aankoopbegeleiding van bezichtiging tot koop voor de vaste prijs van slechts € 995,- incl. B.T.W.

Van woonwens naar concreet woningaanbod

U heeft een wensenlijst waar uw nieuwe woning aan dient te voldoen. Komt dit ook overeen met uw financiële mogelijkheden? Wij kunnen op uw verzoek toetsen of uw wensen en mogelijkheden met elkaar overstemmen.

Op het moment dat u een interessant object heeft gevonden adviseren wij u om eerst zelf te gaan kijken, zodat u weet welk gevoel u heeft bij de woning. Voelt het goed aan dan schakelt u ons in en maken wij samen met u een afspraak voor de volgende uitgebreide bezichtiging.

Van bezichtiging naar eindoordeel

Terwijl u checkt of de woning nog aan uw wensen voldoet, kijken wij verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Dient er een bouwkundige keuring uitgevoerd te worden. Als dit de woning van uw dromen is, dan graven wij nog veel dieper. Hoe zit het met de bestemmingsplannen, het energielabel, de milieuaspecten en de duurzaamheid van de woning/wijk? Hillers Woningmakelaars en Taxateurs weet als "allrounder" deze gegevens snel boven water te krijgen. Daarnaast informeren wij u over het te volgen biedingsproces.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Nu is het zaak de juiste bieding strategie en het beste openingsbod te bepalen. Wij kunnen u daarin objectief adviseren, dus bijstaan zonder ook maar enige emotie. Met een schat aan ervaring, hulp van onze database, maar vooral met koopmansgeest weten wij in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt om tot een zo'n interessant mogelijke koopsom te komen met voor u voordelige voorwaarden. Ons doel is uiteindelijk om uw droomhuis voor u te kunnen aankopen!

Gefeliciteerd! Uw eindbod is geaccepteerd

De koopovereenkomst kan opgemaakt en getekend worden. Maar niet voordat wij die grondig heeft doorgenomen; de lijst met zaken die de verkoper achterlaat wordt geaccordeerd, de ontbindende voorwaarden zijn gecheckt en een eventueel financieringsvoorbehoud kan in deze tijd zeker niet ontbreken. U heeft nog drie (werk)dagen bedenktijd, maar dan is het zover!

Indien u een opdracht tot aankoopbegeleiding aan Hillers Woningmakelaars en Taxateurs toevertrouwd of verdere informatie wenst, vul dan nevenstaand formulier in.