Aankoopbegeleiding

Belangrijke beslissingen bij het kopen van een woning

Het kopen van een woning is een hele belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. Hillers Woningmakelaars en Taxateurs is betrokken, denkt met u mee en geeft een passend totaaladvies indien u onze hulp wenst. Wij bieden u een volledige aankoopbegeleiding van bezichtiging tot koop.

Van woonwens naar concreet woningaanbod

U heeft een wensenlijst waar uw nieuwe woning aan moet voldoen. Komt dit ook overeen met uw financiële mogelijkheden? Hillers Woningmakelaars en Taxateurs kan u doorverwijzen naar hypotheekadviseurs die het beste bij u past en u op adequate wijze kan adviseren.

Op het moment dat u een passende woning heeft kunnen vinden geeft u dit aan ons door zodat wij namens u een afspraak voor de bezichtiging kunnen plannen.

Het is voor ons vanzelf sprekend dat wij met u meegaan en u na de bezichtiging op de hoogte stellen van onze bevindingen. De keuze is vervolgens aan u! Gaan we bieden op de woning of doorzoeken naar een meer passende woning.

Van bezichtiging naar eindoordeel

Terwijl u checkt of de woning nog aan uw wensen voldoet, kijken wij verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Indien noodzakelijk kan de aankoopmakelaar van Hillers Woningmakelaars en Taxateurs u adviseren een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Als dit de woning van uw dromen is, dan graaft Hillers Woningmakelaars en Taxateurs nog veel dieper. Hoe zit het met de bestemmingsplannen, het energielabel, de milieuaspecten etc…? Hillers Woningmakelaars en Taxateurs weet als “allrounder” deze gegevens snel boven water te krijgen. Daarnaast informeren wij u over het te volgen biedingsproces.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Nu is het zaak de juiste biedingstrategie en het beste openingsbod te bepalen. Hillers Woningmakelaars en Taxateurs kan u daarin objectief adviseren, dus bijstaan zonder ook maar enige emotie. Met een schat aan ervaring, hulp van onze database, maar vooral met koopmansgeest weet Hillers Woningmakelaars en Taxateurs in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt om tot een zo’n realistisch mogelijke koopsom te komen.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
Neem met ons contact op!

Hillers Makelaars & Taxateurs maakt het mogelijk! Neem contact op